Top seriale adaptate după operele lui Harlan Coben

Din 2018, un contract de peste milioane de dolari il leaga pe Harlan Coben, regele thrillerului de Netflix, cea mai buna platforma de streaming. Si de atunci, mai multe romane au fost transformate in seriale spre bucuria celor care adora anchetele si dramele.

Iata deci care sunt cele mai bune seriale www4.watchseries care se pot vedea deja.
Safe. Tom Delaney, Michael C. Hall, este un doctor vaduv, care incearca sa treaca peste drama vietii sale cu ajutorul celor doua fiice ale sale si a comunitatii privilegiate in care traieste. Pana cand Jenny, fiica sa cea mare dispare si cand echilibrul de care parea sa fie inconjurat se destrama putin cate putin.

The Stranger. Este un thriller de 8 episoade care spune povestea lui Adam Price, un avocat care duce o viata linistita alaturi de sotia sa. Pana cand o straina ii face anumite dezvaluiri despre sotia sa care dispare fara urma…

The Woods. Este un serial de origine poloneza care vor placea cu siguranta celor care adora serialele politiste. Elemente regasite pe corpul unei victime redau speranta unui procuror ca sora sa, disparuta acum 25 de ani ar ai putea sa fie in viata.

The Innocent. Un serial spaniol de aceasta data care ne prezinta destinul tragic al unui barbat care a omorat un om fara sa vrea si care si-a regasit in sfarsit libertatea si iubirea. Dar un telefon il va face sa retraiasca din nou un adevarat cosmar.

Gone For Good. Spune povestea lui Guillaume, o victima a unei drame, in timpul carei i-a pierdut atat pe cea pe care o iubea, cat si pe fratele sau. La 10 ani dupa drama, logodnica sa dispare in timpul funeraliilor mamei sale. Guillaume va trebui sa faca fata unor numeroase revelatii din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *