The Green Knight: un trailer grandios pentru noul film al lui David Lowery

In timp ce actualmente filmeaza pentru Peter Pan & Wendy pentru Disney, David Lowery mai are un proiect in desfasurare, gata sa fie lansat. Promitatorul The Green Knight se dezvaluie intr-un trailer absolut grandios.

Drept urmare, David Lowery vine cu un film care promite ca va fi pe placul tuturor cinefililor. The Green Knight reprezinta adaptarea unui poem din secolul 14, Sir Gavain and The Green Knight. Poemul l-a inspirat pe David Lowery, un regizor caruia ii datoram filmul A Ghost Story.

Dev Patel a fost ales pentru a interpreta rolul principal in aceasta poveste medievala cu nuante fantastice alaturi de Barry Keoghan, Alicia Vikander si Joel Edgerton.

Il vom descoperi pe Dev Patel in rolul lui Sir Gavain, nepotul Regelui Arthur care are misiunea dificila de a-i propune o provocare Cavalerului Verde. Daca reuseste sa il decapiteze, se vor regasi, un an mai tarziu pentru o noua provocare, in Capela Verde. Odata aceasta provocare acceptata, eroul va avea obligatia sa isi infrunte destinul. Cand vine ziua cea mare, Sir Gavain va avea parte de o aventura plina de rasturnari de situatie.

The Green Knight pune in scena o obsesie care ne place la David Lowery: raportarea fata de moarte despre care vorbeste deja in alte filme precum A Ghost Story sau The Old Man and The Gun. Spre deosebire de aceste doua filme, se simte amploarea formala in The Green Knight. Noul trailer aparut este pur si simplu grandios.

Data lansarii este inca necunoscuta

Numerosi sunt cei care abia asteapta sa urmareasca aceasta noua propunere a lui David Lowery. In trailer observam o vulpe care vorbeste, uriasi, un antagonist principal care impune o multime de decoruri magice.

Genul de spectacol care ne place sa il urmarim pe marele ecran. Pentru moment, nu se stie nicio data oficiala de lansare a filmului The Green Knight. Se stie doar ca in America va fi lansat in cinematografe pe data de 30 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *