The Dry (2021)

Robert Connolly adora secretele de familie. Ii datoram in special The Slap, un serial australian (care a fost de altfel readaptat in intreaga lume) care spune povestea unei palme care schimba cursul vietii unui numar mare de persoane. Adaptare a unui roman, The Dry ne introduce intr-o drama dura care se desfasoara in mijlocul unei regiuni de tara in care pana si secretele sunt mostenite. Eric Bana este extrem de talentat. Acest film Australian are destul de multe calitati, poate fi considerat un film bun. Insa, in afara de Eric Bana, ceilalti actori nu reusesc sa iasa in evidenta cu nimic, ceea ce ne lasa impresia ca acest actor este capabil sa duca drama de unul singur.

Synopsis: Aaron Falk se reintoarce in satul natal dupa mai bine de 20 de ani de absenta pentru a asista la funeraliile unui prieten din copilarie, care si-a ucis sotia si copilul inainte de a-si lua viata. Gasind aceasta moarte brusca extrem de stranie, considerand ca ceva nu se leaga in aceasta poveste, Aaron decide sa inceapa o ancheta pe cont propriu. Descopera existenta unui complot vast. In plus, el ar putea fi foarte bine urmatoarea victima…

Dialogurile oscileaza intre schimburi simpatice si momente mai mult sau mai putin bune. Insa, per ansamblu, The Dry este un film suficient de solid pentru a merita sa fie vizionat. Insa, filmului The Dry ii lipsesc intensitatea dialogurilor, specifice fratilor Coen. Robert Connoly cauta sa ofere o perspectiva si, mai ales, sa scoata in evidenta aceste peisaje australiene in felul sau.

Un lucru destul de apreciabil de fapt, mai ales ca acest lucru scoate la iveala latura umila a filmului. Astfel, The Dry este o experienta destul de placuta care poate nu va ramane in memorie drept unul din cele mai bune filme ale anului 2021 insa care are meritul de a propune ceva simpatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *