Tantra masaj, trezirea sufletului

Tantra, ca artă
Tantra este o artă și este practicată de peste 9000 de ani. În Tantra, corpul este considerat în întregime sacru, inclusiv în dimensiunea sa sexuală. Tantra se bazează pe sistemul celor 7 chakre (centre energetice) și Kundalini (energia vitală). Practicile ce se bazează pe sistemul Tantra au ca scop activarea și deschiderea chakrelor, trezirea energiei Kundalini și distribuirea ei în tot corpul prin intermediul chakre-lor, Kundalini urcând din chakra în chakra, de la baza coloanei vertebrale către creștetul capului.
La Tao Erotic Massage Bucharest se lucrează cu polarități: feminine (Shakti) și masculine (Shiva). Recunoașterea, acceptarea acestei dublei polarități și unirea celor două energii reconciliază contrariile și conduce către sursă, către divin.

Tantra masajul este o oportunitate de a accesa dimensiunea sacră
Acest tip de masaj este un masaj senzual și ne conduce către ceea ce este mai prețios în noi: abandonarea emoțională și corporală, găsirea puterii interioare, reconectarea cu corpul, senzualitatea, duce la repararea relației cu corpul, creșterea în dimensiunea afectivă și senzuală. Prin faptul că suntem pe deplin în senzațiile resimțite de corp, transcendem în momentul infinit și putem ajunge la starea de vid mental, putem trăi momentul prezent, aici și acum.

Avem nevoie să fim atinși, să ni se ofere siguranță, să fim iubiți și recunoscuți pentru ceea ce suntem
Avem nevoi vitale de comunicare și corporală, la fel cum avem nevoi vitale pentru comunicarea orală. În societatea noastră, așteptăm de la partenerul de viață securitatea, afecțiunea, recunoașterea, bucuria, dragostea, înflorirea, fericirea, aprobarea de a fi singur…

Masajul Tantra este o călătorie senzorială, dar și un proces alchimic
Acest gen de masaj este un masaj senzual, o călătorie în care îți descoperi corpul, intimitatea emoțională. La un salon de masaj Tantra profesionist, maseuze calificate, specializate în Tantra, vor crea pentru tine o sesiune de masaj unică, o dimensiune sacră, plină de receptivitate și sensibilitate, o oportunitate de transformare. Ești binevenit cu temerile, blocajele tale cunoscute sau mai puțin cunoscute. În timpul sesiunii de masaj ești invitat să descoperi pas cu pas plăcerea de a te abandona, plăcerea de a experimenta ființa senzuală care ești, vitalitatea corpului tău, experiența trezirii sufletului, experiența de a trăi pe deplin viața.

Masajul Tantra este o călătorie în țara senzorialității, o călătorie sacră a sufletului în lumea senzațiilor

Masajul tantric de la Tao Erotic Massage, aflat pe Cavea Victoriei 85 (C3RV+X6 Bucharest) este foarte lent, plin de sensibilitate, care îți pătrunde carnea și sângele, te impregnează pe deplin, este un masaj senzual și spiritual. Este realizat pe corpul gol și toate părțile trupului sunt masate. Masajul prezintă o viziune cerească și transcendentă: hrănirea sufletului.

Tantra masajul elimină blocajele mentale și emoționale, calmează mintea și permite accesul la o stare fără gînduri, în care doar simți, trăiești pe deplin senzațiile. Masajul creează o unitate între minte, inimă și sex și permite atingerea unei dimensiuni sacre a corpului. În timpul unei sesiuni de masaj te delectezi cu plăcerea de a simți cum corpul tău este templul sufletului.
Masajul Tantra lucrează asupra energiei emoționale și senzuale și generează o alchimie: revenirea la inocența și puritatea inimii, trupului și trezirea sufletului.

Articole create 89

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus