Superman & Lois, noul serial pe care trebuie sa îl descoperi

Familia Arrowverse devine din ce in ce mai mare cu noul serial centrat pe Clark Kent, Superman & Lois, care poate sa fie descoperit incepand cu data de 23 februarie.

Dupa Arrow, The Flash sau Supergirl, a venit si randul lui Superman sa obtina propriul sau serial pe canalul american The CW. Deci, Tyler Hoechlin va imbraca din nou costumul kryptonianului cel mai celebru, dupa ce a fost introdus in serialul verisoarei sale.

In Superman &Lois, cei doi renunta la nebunia din Metropolis, pentru a se reintoarce sa traiasca in Smallville, cu cei doi fii ai lor, Jonathan si Jordan.

Serialul va avea deci dimensiunea unei drame de familie si ii vom vedea pe cei din familie cum trebuie sa faca fata problemelor din viata de zu cu zi, intrebandu-se in acelasi timp daca fiii lor vor mosteni puterile lui Clark. De altfel, reintoarecerea lor in Smallville va coincide cu sosirea unui misterios strain in viata lor.

Tyler Hoechlin, adica Superman introdus in Supergirl, reia rolul lui Superman, Clark Kent si Elizabeth Tulloch este Lois Lane. Cei doi fii ai lor, Jonathan si Jordan, sunt interpretati de catre Jordan Elsass, Little Fires Everywhere si Alexander Garfin, New Amsterdam.

Emanuelle Chirqui, The Pasage este Lana Lang, in timp ce sotul sau, Kyle Cushing este interpretat de catre Erik Valdez si Inde Navarette are rolul fiicei lor, Sarah.

Seriale centrate pe Superman mai sunt o multime pe piata. Si noul serial seamana mai degraba cu Smallville. Adica serialul care povesteste adolescenta super-eroului. Actiunea are loc mai degraba intr-un oras mai mic si nu in Metropolis si prezenta celor doi fii adolescenti care pune accentul si pe latura familiala intareste aceasta impresie. Si se apropie destul de tare de Black Lightning deoarece Clark este un tata de familie care trebuie sa gaseasca un echilibru intre viata de familie si responsabilitatile de super-erou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *