Sony Xperia XZ4 – preț și alte zvonuri

Cu Sony Xperia XZ4, Sony a decis in sfarsit sa schimbe designul telefoanelor sale inteligente. Iata toate informatiile disponibile despre acest nou smartphone de la Sony.

Sony a fost multa vreme criticat pentru lipsa sa de inovare in termeni de functionalitati tehnice si design, nu a venit cu nimic nou de la lansarea telefonului XZ2 curbat. Lucrurile urmeaza sa se schimbe curand. Actualemente este confirmat faptul ca urmatorul sau produs va fi XZ4 si ca acesta va fi cel mai probabil lansat in timpul Mobile World Congress din 2019.

Cand va fi lansat Sony Xperia XZ4? Conform zvonurilor, acest nou smartphone de la Sony urmeaza sa fie lansat in martie 2019 insa pana in prezent nu a fost confirmata nicio data oficiala.

Cat va costa Sony Xperia XZ4? Sony ne-a obisnuit cu faptul ca practica preturi competitive, ar fi destul de ciudat ca acest lucru sa se schimbe. La lansare, Sony Xperia XZ3 era vandut cu 799 de euro, marca nu ar trebui sa depaseasca aceasta suma pentru noul model XZ4.

Care va fi designul lui Sony Xperia XZ4? Daca Sony nu decide sa schimbe designul acestui nou telefon inteligent, ceea ce ar fi destul de surprinzator si putin probabil – XZ4 risca sa semene foarte mult cu predecesorii sai, XZ2 si XZ3. Gigantul japonez nu renunta la designul sau industrial la care tine destul de mult si cu siguranta va pastra bazele de conceptie. Conform zvonurilor, XZ4 va masura aproximativ 166,9 x 72,4 x 8,2 si va avea un ecran de 6,5 inchi. Se pare ca nu va beneficia de ecranul curbat al lui XZ3 si ca acesta va fi plat, cu un cadru negru fin la margini. Totusi, se pastreaza marginile rotunjite pentru a se asigura un look modern.

Sony Xperia XZ4 va beneficia de trei aparate foto pe spate in incercarea de a se apropia de concurentii sai Huawei si LG. Inca nu se cunosc caracteristicile tehnice ale acestui model nou de la Sony dar ar trebui sa fie echipat cu Snapdragon 8150 ceea ce ar trebui sa ii imbunatateasca performantele dar si durata de viata a bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *