Seriale

Sex Education – câteva lucruri despre sezonul nou

Sezonul cu numarul 2 din cel mai asteptat serial „Sex Education” a avut premiera pe 17 ianuarie. Cea mai celebra platforma online a pus la dispozitia fanilor opt noi episoade cu Asa Butterfield, Gillian Anderson si Emma McKey. Daca nu l-ai vazut inca, iata ce te asteapta in noul serial.

Linistete-te insa, nu iti vom da chiar toate detaliile pentru a nu strica surpriza.

Serialul „Sex Education” a fost unul din cele mai frumoase seriale ale anului 2019. Si iata ca la un an aproape de la lansarea sa, revine in forta cu sezonul numarul 2. La sfarsitul sezonului cu numarul 1 Maeve a fost exmatriculata din liceu si a rupt orice legatura cu Jackson, deoarece are sentimente pentru Otis. Atunci cand merge sa vorbeasca cu el, il gaseste pe cale sa o sarute pe Ola. Eric se culca cu Adam dupa o altercatie si Adam este trimis la o scoala militara de catre tatal sau. In ultima scena, Otis a reusit in sfasit sa se masturbeze pentru prima data.

Trei fete noi. Daca vorbim despre sezon nou, vorbim bineinteles despre fete noi. Pentru sezonul doi ii avem deci pe Rahim care este nou in liceu si care este luat in vizor imediat de catre Eric, pe Viv, care una din cele mai inteligente din liceu si Isaac, noul vecin al lui Maeve.

Reintoarecerea lui Adam. Daca iti place Adam, iti dam o veste buna- nu va sta mult timp departe de serial. Acest sezon ve permite explorarea sa si mai mult ca personaj turmentat si relatia sa complicata cu Eric. Va fi iertat, se va schimba sau va ramane tanarul violent pe care l-am descoperit in sezonul 1?

Triunghiul amoros al lui Otis. Tringhiul amoros dintre Otis, Ola si Maeve va continua si in acest sezon nou. Otis va descoperi ca are sentimente pentru Maeve. Dar oare aceasta descoperire ii va face sa se apropie mai mult? Nimic nu mai este sigur… Otis si Ola par sa fie un cuplu destul de puternic in ciuda faptului ca parintii lor sunt si ei in cuplu.

Mai putine consultatii. Da, „clinica” pe care a avut-o Otis cu Maeve va fi si in noul sEZon un subiect actual. Dar, din cauza problemelor lor personale, cei doi nu vor mai avea atata timp sa se ocupe si de problemele celorlalti. Problemele sexuale vor fi insa prezenTe in continuare, precum si cele mai delirante probleme sau intrigi precum celebra epidemie de Chlamidya din sezonul unu.

One thought on “Sex Education – câteva lucruri despre sezonul nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *