Samsung Galaxy X – preț și fișa tehnică pentru acest telefon pliabil

In cele ce urmeaza va vom da toate informatiile despre primul telefon pliabil de la Samsung. Multi dintre voi asteapta cu nerabdare aceste informatii.

Sosirea telefonelor pliabile, despre care se vorbeste deja de cativa ani buni, va avea loc cat de curand. Si Samsung vrea neaparat sa mizeze pe propria sa versiune. Inca din 2011, producatorul coreean vorbea despre un prototip pliabil, prin intermediul unor ecrane flexibile. Pentru moment denumit Galaxy X, conform zvonurilor, numele sau definitiv este inca necunoscut. Se pare totusi ca se va numi Galaxy F de la foldable, pliabil in engleza. Dar acest lucru ramane de vazut.

Data lansarii. Asteptat cu nerabdare de mai multa vreme deja, Galaxy X ar trebui sa fie lansat in martie 2019. Zvonurile spun ca va fi prezentat in mod oficial in ianuarie 2019, odata cu CES, organizat in Las Vegas. Samsug are ambitia de a fi primul producator care vine cu un telefon pliabil, Huawei si LG anuntand si ei unul pentru anul ce vine.

Lansarea lui Galaxy X ar putea fi totusi intarziata pentru al doilea trimestru al anului, finalizarea sa durand mai mult decat ar fi prevazut producatorul.

Pret. Dispunand de o tehnologie de varf, Galaxy X va fi pus la vanzare la un pret destul de ridicat. Primele raporturi au estimat un pret de 1770 de dolari, in jur de 1500 de euro.

Fisa tehnica. Pe data de 7 noiembrie 2018 a fost prezentat primul prototip Galaxy X in timpul unei conferinte dedicate dezvoltatorilor de telefonie mobila. Chiar daca era departe de produsul finit, Samsung a reusit sa dezvaluie ecranul dotat cu tehnologia Infinity Flex Display. Galaxy X va fi dotat cu un ecran de 4,6 inchi, cu o rezolutie de 1960X 840. In momentul in care se pliaza, se transforma intr-un ecran OLED, format tableta de 7,1 inchi cu o rezolutie de 1536 X 2152 pixeli. Ce este mai impresionant, acest ecran nu cantareste decat 5 grame si are o grosime de doar 0,3mm. Inovatia este aici si va putea ajunge in buzunarele noastre de anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *