Riverdale sezonul 4 – o nouă actriță se alătură serialului, o nouă amenințare pentru gașcă?

O mica veste se pregateste sa fie lansata in sezonul 4 al serialului Riverdale. Insa acest nou personaj care urmeaza sa se alature celorlalti va fi o aliata sau o inamica pentru Archie, Betty si restul gastii?

Mai avem mai putin de o luna pana cand ii vom regasi pe eroii nostri preferati din Riverdale. Dupa o vacanta bine meritata, acestia revin in forta pentru a descoperi noi secrete si pentru a lupta impotriva tuturor celor care ar putea constitui o amenintare pentru ei sau pentru orasul in care locuiesc. Acest nou sezon al serialului Riverdale va oferi un omagiu actorului Luke Perry, interpretul lui Fred Andrews, decedat in urma unui accident vascular cerebral. Acest episod va fi unul cu totul si cu totul special. In plus, o noua amenintare isi va face prezenta in acest nou sezon insa asta nu este totul. Vor fi mai multe chipuri noi care isi vorface aparitia in orasel. The Hollywood Reporter tocmai a anuntat sosirea unei noi actrite al carei personaj ar putea da totul peste cap in acest nou sezon.

Mishel Prada, cunoscuta pentru rolul lui Emma din serialul Vida se va alatura sezonului 4 al serialului Riverdale. Actrita a obtinut un rol permanent in serial si o va interpreta pe Hermosa, o detectiva privata originara din Miami care isi face aparitia in oras asemeni unei femei fatale clasice. De altfel, personajul lui Hermosa este descris drept un personaj increzator, ambitios si calculat. Tanara femeie promite sa fie interesanta. Daca pentru moment ar putea aparea drept o aliata pentru Archie si pentru gasca sa, ar putea deveni rapid cea mai apriga dusmana a acestora. La sfarsitul sezonului 3 al serialului Riverdale Betty si Veronica apareau acoperite de sange, alaturi de Archie si incercau sa isi arda hainele pentru a elimina orice urma care i-ar putea acuza. Insa pentru ce sunt cei trei vinovati? Ce au facut? Hermosa este cea care ar putea descoperi acest lucru, de aceea este considerata o amenintare. Sezonul 4 al serialului iti da intalnire incepand cu data de 4 octombrie pentru a afla mai multe lucruri cu privire la aceasta noua veste.

Acest nou sezon este alcatuit din 22 de episoade si va continua povestea elevilor de liceu din Riverdale care vor incerca sa isi continue viata dupa Ferma si Gargoyle King. Hermione urmeaza sa fie arestata pentru tentativa de omor asupra lui Hiram Lodge si Betty se va intalni cu fratele sau Charles. Penelope va scapa ca prin urechile acului dupa ce il ucide pe Hal. In ultimul episod al sezonului 3 Betty a luat decizia de merge fiecare pe drumuri separate dupa ce au ost vazuti plini de sange si pentru a scapa de orice acuzatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *