Razer Nommo Pro – Boxe performante

Boxele Razer Nommo Pro au un pret mai ridicat, dar si performanta lor este una pe masura. Acest sistem este unul audio 2.1 , fiind si varianta avansata a boxelor Razer Nommo Chroma. Pro-ul din nume vine de la faptul ca sistemul are si un subwoofer urias, acesta asigurand un sunet excelent. Scenele de actiune din filme sau din jocurile video vor fi astfel mult mai interesante.

In ceea ce priveste instalarea sistemului, aceasta va fi destul de intuitiva. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa conectati satelitii la subwoofer. Bagati sistemul in priza si conectati subwooferul la calculator. Design-ul intregului sistem este unul atipic, acesty lucru reusind sa-l scoata mai bine in evidenta. Satelitii Razer arata ca niste pistoale care au fost atasate pe doua lunete. Subwooferul arata ca o teava uriasa de tun, iar intreg sistemul este gata de lupta. Lucrul diferit atunci cand vine vorba despre acest sistem, spre deosebire de alte sisteme este ca fiecare boxa are si un tweeter individual, acesta fiind dedicat amplificarii frecventelor inalte. Veti reusi astfel sa auziti si detaliile audio mici, pe care in mod normal le-ati fi ratat.

Sistemul este realizat, astfel incat sa reproduca sunetele inalte, dar si mediile joase cu o fidelitate foarte buna. Separarea hardaware-ului asigura in acelasi timp si o distributie mult mai buna a sunetului. Forma cilindrica a subwooferului asigura un flux de aer constant, astfel ca sunt reduse eventualele distorsiuni care ar putea aparea.

Conectandu-l la calculator si dand drumul la muzica, veti fi imrpesionati de calitatea sunetului si veti simti in acelasi timp, fiecare pulsatie a acestuia. Claritatea sunetului va va face placere. Sunetle inalte vor fi calde, iar vocea cantaretului va fi clara, ea nefiind niciodata inabusita de sunete mai joase. Veti auzi chiar si sunetele mai subtile precum vantul si ploaia. In cazul jocurilor, acest sistem face din nou fata foarte bine. El reda foarte clar sunetele. Puteti face si setarile cele mai potrivite pentru voi. Veti putea face aceste setari in functie de preferintele pe care le veti avea. In functie de setarile pe care le veti alege, va veti da seama de preferintele voastre. Nu putea fi un produs Razer fara luminitele sale caracteristice, subwooferul fiind iluminat foarte frumos, iluminarea fiind in tandem cu cea a tastaturii. Boxele reusesc sa ofere un sunet foarte puternic, iar volumul la 50% este perfect pentru a viziona un film favorit.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus