Orașe de descoperit în 2021 – după posibilități

Expertii Lonely Planet s-au reunit din nou pentru a alege topul celor mai bune orase de descoperit in 2019. Copenhaga, Miami si Zadar se regasesc pe aceasta lista. Care sunt orasele turistice de descoperit in 2019?

Copenhaga, Danemarca. Gurmanzii cunosc cu siguranta Noma, un restaurant celebru, cu ferma sa scandinava si meniurile sale inventive. In parcul de atractie Tivoli Gardens, in luna februarie poti scapa de depresia specifica sezonului rece in timp ce in centrul de tratamente a deseurilor Amager Bakke se pot vedea muncitorii la treaba.

Novi Sad, Serbia. Elegant si relaxat, orasul Novi Sad este un oras caruia ii place sa se afle in lumina reflectoarelor, sa iasa in evidenta. « Noua Gradina » a Serbiei gazduieste in egala masura festivalul celebru EXIT, editia cu numarul 20 a acestui festival va coincide in 2019 cu desemnarea orasului drept capitala europeana a tineretii.

Miami, SUA. Reputat pentru plajele sale superbe si viata de noapte, Miami este un oras care ii captiveaza pe turistii aflati in cautarea unu paradis tropical. Acest oras reprezinta o idee buna pentru o escapada de iarna. De mai multi ani deja, Miami este in egala masura un centru artistic, o destinatie perfecta pentru gurmanzi si un pionier al design-ului urban. Centrul orasului Miami se modernizeaza pe zi ce trece.

Zadar, Croatia. Zadar este un oras care a renascut din propria cenusa dupa teribilele conflicte prin care a trecut, devenind un oras cosmopolit, plin de verva. Turistii se pot plimba pe stradutele acoperite cu marmura din orasul vechi, sa descopere barurile moderne, cafenelele simpatice, ruine romane antice, muzee inovatoare si restaurante tipice.

Seattle, SUA. Elegant, progresist si debordand de energie creativa, Seattle este un oras popular in randul turistilor. Intr-un oras in care are obiceiul sa transforme ideile locale in produse internationale trebuie neaparat sa te plimbi si sa vizitezi principalele actractii. Cartierul de afaceri este principala atractie a acestui oras. Iconicul Spac Needle a avut parte de cea mai importanta renovare din ultimii 50 de ani. Tunelul a costat mai multe miliarde de dolari si a inlocuit o oribila strada din beton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *