Netflix dezvăluie trailerul serialului I-land

Serialul I-land se dezvaluie cu un prim trailer intrigant. Cu siguranta va fi pe placul tau daca ai urmarit serialele Lost si Hunger Games.

Daca Lost, Hunger Games sau The Truman Show ar avea un copil, cu cine ar semana acesta? Nu suntem siguri daca aceasta intrebare te framanta sau nu insa nu conteaza. Ideea este ca Netflix vrea sa raspunda el la aceasta intrebare cu un prim trailer pentru cel mai recent serial al sau, I-land. Acest trailer incepe printr-o secventa care pare mai degraba o reclama la o insula paradisiaca oferita de o agentie de turism. Muzica electronica catchy, un ocean de culoarea turcoaz, imaculat, toate ingredientele sunt reunite pentru a obtine un spot extrem de eficient pentru o destinatie in voga, in randul tinerilor in special.

Insa ne dam rapid seama ca aceasta insula cu nisip auriu, izolata de restul lumii este orice in afara de o statiune balneara ideala pentru a-ti petrece vacanta de primavara.

Un trailer eficient care reuseste sa ne intrige. 10 persoane se trezesc fara sa isi aminteasca cine sunt sau cum au ajuns pe aceasta insula. In incercarea de a se reintoarce acasa, isi dau rapid seama ca insula nu este deloc paradisiaca asa cum au crezut initial. Moralul si forma fizica a naufragiatilor vor fi puse la grea incercare de o multime de obstacole care ne duc cu gandul la serialul Lost. Insa acest trailer ne lasa si un gust de Hunger Games, cu o serie de personaje care apar in prima faza inocente, nevoite sa lupte cu toate fortele cu o serie de elemente misterioase si necunoscute.

Trailerul se incheie in ceea ce pare o sala de control ceea ce ne duce cu gandul ca protagonistii au reusit sa ajunga intr-un loc in care sa fie in siguranta. Totodata, nu putem sa nu ne gandim la faptul ca acestia sunt niste simpli pioni in cadrul unui joc condus de cineva din exterior. In orice caz, I-land se anunta a fi un serial intrigant, acest lucru il putem deduce din trailerul electric care a fost deja dezvaluit online. Cine sunt acesti oameni? Ce fac aici? Care este scopul aducerii lor aici? Cine este in spatele acestei situatii? Ce cauta sa obtina? Vom afla raspunsul la toate aceste intrebari incepand cu data de 12 septembrie cand serialul va fi difuzat pe Netflix. Mai este putin si vom afla daca acest serial este atat de intrigant cum pare din trailer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *