Monitorul de gaming LG 27GK750F

Monitorul de gaming LG 27GK750F este alegerea cea mai buna pentru orice jucator, acesta avand o rata de refresh de top, aceasta ajungand la 240 HZ. Monitoartele de 27 de inci incep sa fie din ce in ce mai prezente pe birourile gamerilor si nu numai. Diagonalele inferioare, de sub 24 de inci, sunt considerate a fi mult prea mici pentru jocuri, indiferent catre ce titlu va veti orienta.

Monitorul de gaming se remarca in special prin rata de refresh destul de ridicata, aceasta ajungand la 240 HZ, datorita panoului TN. Monitorul mai vine insa si cu alte lucruri la fel de importante de care ar trebui sa tineti cont. Acest monitor are un design simplu, dar si robust si cu siguiranta nu v-ati astepta la acest design, atunci cand vine vorba despre gaming. El se foloseste de celebra schema de culoare negru, iar accentele fiind rosii. Desogn-ul cercului de pe spatele monitorului este unul cu adevart special. Monitorul poate fi folosit atat in formatul clasic, cat si in alternativa portret. Acest monitor nu e batut in cuie drept monitor de gaming, dar daca va veti decide sa-l folositi in acest fel, el este optiunea cea mai buna.

Acest monitor are si un FreeSync foarte bun, el fiind perfect pentru ratele de refresh cuprinse intre 48 si 240 Hz. Tehnologia pe care acest monitor o ofera este una perfecta, mai ales daca aveti la dispozitie un sistem mai scump. O alta tehnologie prezenta in cazul acestui monitor este cea de Motion Blur Reduction. Aceasta functie va va scapa asadar de efectele de blur, dar si de ghosting. Monitorul are o rezolutie Full HD, deci nu veti avea nevoie de mai mult, avand in vedere ca rata de refresh este de 240 Hz. Exista posibilitatea ca acest contrast sa va faca unele probleme atunci cand veti dori sa folositi monitorul in activitatile voastre de zi cu zi. Va trebui sa va descurcati in gasirea valorilor cele mai potrivite pentru voi.

Acest monitor de gaming este unul care se descurca foarte bine, fiind avantajat in special de rata de refresh de 240 Hz. Daca aveti deja un monitor cu o rata de 144 Hz, nu veti remarca neaparat o diferenta majora. Pretul unui astfel de monitor este uinsa unul foarte bun, de aceea il puteti avea in vedere. Va veti putea face astfel sesiunile de gaming mult mai placute de fiecare data.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus