Lucruri de care sa tii cont atunci cand iti iei o drona

Dronele au devenit foarte populare in ultimul timp, iar asta nu ar trebui sa ne mire deoarece sunt niste gadgeturi care incanta orice iubitor de tehnologie. O drona este atat utila, cat si distractiva, asa ca in acest articol iti vom prezenta criteriile principale de care sa tii cont atunci cand vrei sa-ti cumperi o drona.

 1. Altitudine plus autonomie de zbor
  De regula, o drona mica nu are o autonomie foarte mare. Acasta este de cele mai multe ori de 5 minute, iar inaltimea maxima este de 40 m. Daca alegi o drona profesionala, atunci te vei bucura de o autonomie mult mai mare precum si inaltimea de zbor este mult mai mare. Alegeti insa un model cu o autonomie cat mai mare, de cel putin 10 minute.
 2. Camera foto/video
  De regula, o drona se foloseste pentru a surprinde diferite fotografii sau videoclipuri, asa ca ar trebui ca drona pe care o alegi sa aiba o rezolutie cat mai buna astfel incat sa poata surprinde imagini de o calitate cat mai buna.
 3. Sisteme de siguranta
  Pot aparea si accidente atunci cand folosesti o drona. De exemplu poate ajunge intre copaci sau dupa un bloc, asa ca aceasta ar trebui sa stie sa se intoarca singura atunci cand bateria este aproape gata sau daca se pierde legatura radio.
 4. Alte caracteristici
  Pe langa aspectele discutate mai sus, va mai trebui sa tii cont si de alte aspecte. De exemplu, o drona buna va transmite imagini pe un monitor sau chiar va avea un unghi de inclinare pentru a obtine imaginile perfecte din unghiul potrivit. De asemenea, un port USB sau un card microSD te va ajuta sa salvezi mai usor imaginile salvate.

Asadar, acestea sunt principalele caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o drona.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus