Jaf cu clasă în 2018 marca Ocean’s Eight

Un film de actiune in care personajele principale sunt de sex feminism, hmm.. asta suna interesant pentru baietii de toate varstele si sunt sigur ca ii va atrage cu siguranta.

Actiunea din acest film este reprezentata de reunirea unei grupari formate din 8 fete hotarate sa dea cel mai mare jaf din toate timpurile, lucru care pana la final le si reuseste, ba chiar mai bine decat isi propusesera. Numele celei care conduce toata aceasta operatiune se regaseste chiar si in titlu, iar cifra reprezinta numarul participantelor la aceasta furt.

Acum ca am inteles si ce reprezinta titlul filmului, urmeaza sa va explic si continutul acestui film, continut care este putin neobisnuit pentru noi deoarece am fost obisnuiti din majoritatea filmelor din toate timpurile ca barbatii sa se ocupe de jafuri chiar daca mai aveau si cate o partenera.

Insa de aceasta data putem vedea cum lucreaza mentalitatea feminina inca de la inceput pana la sfarsit si putem spune ca este una geniala, spun acest lucru deoarece inca de la inceput putem vedea cum Ocean reuseste sa reuneasca vechea echipa intr-un mod inedit, ba chiar specific feminin, apoi totul continua prin pregatirea unui plan imbatabil.

Fetele mereu au avut o gandire diferita de cea a baietilor, poate chiar una mai apla iar acest film ne confirma acest lucru intr-un mod inedit. Aceasta grupare reuseste sa puna planul la punct pana la cele mai mici detalii, iar la sfarsit reuseste sa il urmeze pas cu pas fara a avea absolut nici o problema, parca prea bine din punctul meu de vedere, dar ceea ce conteaza este ca ele reusesc sa duca la capat un jaf destul de greu si pe langa giuvaierul principal continua sa fure si alte nestemate, ajungand la o cifra destul de mare.

Acest film este in principal realizat pe genul actiune, dar nu sunt lipsite nici momentele de comedie din el, care au un rol destul de important mai ales ca se axeaza pe stangacia feminine si face ca totul sa para extreme de real.

Mai multe pareri pe Cinemagia.ro AICI.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus