Galaxy S11 – ultimele informații

Apar noi informatii despre Galaxy S11 prin intermediul unei noi aplicatii cunoscute sub numele de Samsung Camera. Un raport 20:9 se confirma pentru noul flashgip al constructorului coreean, precum si o camera de 108mpx care permite filmarea in 80K la 30 FPS. O serie de alte indicii ne dezvaluie un nou mod Realizator si un mod Hyperlapse de noapte, printre alte functionalitati.

Odata cu Galaxy S11, Samsung scoate artileria grea pentru a-si impune suprematia pe terenul celor mai bune telefoane de pe piata. Pentru prima data constructorul ar trebui sa se bazeze in a propune cea mai buna camera foto de pe piata. Gata cu modulul principal de 16mpx al lui Galaxy S10. Viitorul Galaxy S11 se anunta cu un senzor ISOCELL Bright HMX de 108mpx, acelasi care ii permite lui Xiaomi Mi Note 10 sa realizeze minuni in materie foto. Aceasta caracteristica se confirma prin intermediul unor indicii prin intermediul ultimei versiuni a aplicatiei Samsung Camera. Aceasta versiune a aplicatiei care insoteste beta 4 a lui One UI 2.0 introduce suportul inregistrarilor video 8K stiind ca aceasta functionalitate nu este compatibila cu nici un smartphone actual de la Samsung. 8K la 30 FPS sau 4K la 120 FPS va fi de acum inainte posibil odata cu noul SoC Exynos 990 sau 9830 a viitorului Galaxy S11. Samsung are intentia de a exploata acest potential la maxim, ceea ce necesita un senzor de minim 33 177 600 de pixeli. Fisa tehnica oficiala a lui Snapdragon 865 este inca asteptata si exista mari sanse ca SoC-ul Qualcomm sa fie in egala masura compatibil.

Modul Hyperlapse si Single Take Photo. XDA Developers a identificat in egala masura o serie de noi functionalitati care ar trebui sa intre in compozitia fisei tehnice a telefonului Galaxy S11. Printre acestea se numara Direct View Mode care permite filmarea avand un control asupra ceea ce inregistreaza fiecare senzor in parte al aparatului foto. Cat despre modul Hyperlapse, utilizarea sa precisa nu este inca clara insa este in egala masura vorba despre o combinare a hyperlapse-ului traditional cu modul de noapte.

Functionalitatea Single Take Photo va permite capturarea unei scene intr-o serie de imagini si clipuri video scurte. Un mod Panorama vertical este in egala masura anuntat si face exact ceea ce ii spune numele, ceea ce inseamna ca permite realizarea unor panorame optimizate tinand smartphone-ul pe verticala si nu pe orizontala cum se intampla de obicei. In cele din urma, Samsung Camera confirma in egala masura precentele zvonuri care ne lasau sa credem ca raportul in ceea ce priveste ecranul este de 20:9, o premiera pentru un telefon de la Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *