Galaxy S10 – un model nou cu 5G și șase camere foto

Samsung urmeaza sa scoata anul viitor pe piata un nou flagship care se anunta unul performant. Regasesti mai jos toate informatiile necesare cu privire la noul model de la producatorul coreean.

Data lansarii. Nicio informatie oficiala cu privire la data lansarii nu a fost inca comunicata de cei de la Samsung. Galaxy S10 ar trebui sa fie prezentat, cum se intampla in fiecare an deja, in timpul Mobile World Congres din februarie 2019, la o luna dupa un alt model extrem de asteptat de la Samsung, Galaxy X.

Pret. Nici in privinta pretului nu avem inca date concrete dar, tinand cont de preturile aproximative ale producatorului, tariful ar trebuie sa se siteze intre 900-1000 de euro pentru modelul clasic.

Dupa un S9 total lipsit de inovatie, fara prea multe noutati in comparatie cu predecesorul sau, Samsung revine in forta, mai determinat ca niciodata sa devina lider pe piata smartphone-urilor Android. Oficialii de la Samsung au anuntat faptul ca Samsung Galaxy S10 va beneficia de un design nou, cu totul si cu totul inedit. Smartphone-ul va beneficia si de un ecran nou, Infinity-Q.

Samsung a prezentat mai multe tehnologii noi in timpul OLED forum. Nu degeaba este anuntat drept o salvare pentru un numar mare de telefoane cu Android. Samsung S10 nu va mai beneficia de un scanner de iris, ca si modelele precedente ale producatorului. In schimb, producatorul coreean si-a exprimat dorinta de a miza pe integrarea celui mai bun scanner de amprenta. Pana in prezent doar la Xiaomi s-a vazut asa ceva. Tehnologia prezenta momentan pe telefoanele Android presupune ca degetul sa fie scanat, fotografiat. Tocmai de aceea poate fi atat de usor pacalit. Un scanner ultrasonic cum urmeaza sa fie cel de la Samsung S10 este mult mai sigur.

Versiunea mai ieftina va beneficia de un ecran AMOLED de 5,8 inchi si versiunea de lux va beneficia de un ecran de 6,3 inchi. Galaxy S10 urmeaza sa fie dotat cu numai putin de sase camere foto, fapt ce va garanta selfie-uri mai bune dar si o ameliorare a recunosterii faciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *