Elite, Dinasty… serialele care s-ar putea să fie anulate

Lumea televziunii si a serialelor este uneori necrutatoare si noi stim foarte bine asta. Intr-o perioada in care serialele apar mai ceva ca ciupercile dupa ploaie nu e imposibil ca un serial adorat la nebunie de fani sa fie anulat dupa un sezon sau doua.

2020 este destul de aproape, ocazia ideala deci de a ne gandi oare care sunt serialele ce ar putea sa fie ameninate cu anularea.

Elite. Oare cum ar fi daca sezonul 3 de la « Elite » ar fi si ultimul? Chiar daca serialul de pe Netflix este un adevarat succes pentru Netflix, mai multe indicii ne duc cu gandul la faptul ca acestea ar putea sa fie ultimele episoade ale serialului. Incepand cu o Story de pe Instagram a actritei Ester Expozito care in toiul filmarilor, a scris « Sfarsitul este aproape ». Sau ne putem baza pe faptul ca in Spania liceul dureza doar trei ani. Nimeni nu spune insa ca aventurile liceenilor nu pot dura chiar si dupa ce si-au luat bacalaureatul.

Dinasty. Un reboot al unui soap opera al anilor ’80 care nu a fost niciodata un mare succes in ceea ce priveste audientele. Dar difuzarea sa pe Netflix ii permite o mai buna vizibilitate internationala. Dar tinand cont de recentele schimbari si de faptul ca sezonul 3 nu mai este difuzat pe canalul J+1 pe platforma de streaming, am avea motive sa ne ingrijoram.

Stranger Things. Chiar daca succesul serialului nu mai trebuie sa fie demonstrat, ale motive ne fac sa credem ca aceste episoade recent difuzate s-ar putea sa fie si ultimele ale serialului. In anul 2017, co-creatorul sau spunea despre serial ca « se gandeste sa fie un serial de 4 episoade si nu mai mult ». Dar pe Netflix, ultimul sezon al serialului nu a fost anuntat drept ultimul.

Younger. Cu sezonul sau cu numarul 7 prevazut pentru anul 2020, oficial, acest serial devine cel mai lung din istoria canalului TV Land. Dar, intr-un interviu recent, creatorul sau, Darren Star a lasat sa se inteleaga ca acest sezon ar putea sa fie si ultimul.

Charmed, reboot. Noua versiune a serialului « Charmed » nu prea bate recorduri in ceea ce priveste audienta. Foarte criticat, chiar inainte de lansarea sa, este destul de discret in mijloacele mass-media.

YOU. Serialul « YOU » este o adaptare dupa romanul in doua parti scris de Caroline Kepnes. Stiind deci ca are doar doua parti, ne gandim si logic ca cel de-al doilea sezon va fi si ultimul.

The Walking Dead. Actualmente la cel de-al zecelea sezon si cu numarul 11 in pregatire, serialul este in cadere libera in ceea ce priveste audientele. Oare se anunta finalul pentru el? Ramane de vazut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?