De ce sa vizitezi Edimburgh?

Capitala Scotiei este adesea asociata cu kilturi si cimpoaiele. Insa Edimburg nu poate fi rezumat la folclor. Oras magnific, Edimburgh adaposteste, intre traditie si modernitate, o cultura bogata si o atmosfera placuta si activa. Edimburgh este destinatia ideala pentru un city break.

Cladiri incarcate de istorie. Orasul Edimburgh adaposteste o multime de monumente istorice, in vechiul oras in special. Castelul Edimburgh este cel mai frumos din cartierul vechi si domina intregul oras. Nici palatul Holyrood nu se lasa mai prejos, este absolut magnific. Turistii se vor simti transportati intr-o alta epoca.

Viata moderna din Edimburgh. Chiar daca orasul dispune de un trecut bogat, este modern si animat. Edimburgh dispune de o multime de baruri si puburi in care turistii si localnicii se pot relaxa la un pahar de bere si pot asculta muzica odata cu lasarea serii. In ceea ce priveste shoppingul, strada Princess adaposteste o multime de magazine.

Edimburgh, oras cultural. An de an, Festivalul International de la Edimburgh se organizeaza in oras. Este vorba despre cel mai mare festival cultural anual din lume, cuprinzand mai multe domenii artistice si culturale. Capitala gazduieste in egala masura National Museum of Scotland care prezinta obiecte variate, facute in Scotia sau aduse de exploratori si oameni de stiinta. national Galleries din Scotia prezinta colectii cu opere permanente dar si expozitii temporare.

3D Loch Ness Experience. Cum sa ajungi in Scotia fara sa te gandesti la Nessie, celebrul monstru din Highlands? Este prezent in oras datorita 3d Loch Ness Experience. Expozitia este bazata pe studiile lui Adrien Shine, un specialit in lacul Loch Ness. O multime de prezentari 3D dar si informatii cu privire la miturile despre acest monstru mitic.

Dupa cum vezi, exista cateva motive intemeiate pentru care ar trebui sa vizitezi Scotia, Edimburgh in special. Alege si tu Edinburgh drept urmatoarea destinatie de calatorie si nu vei regreta.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus