Cum sa iti cumperi o uniforma de bucatar de calitate

De curand mi-am dat seama ca am nevoie de o uniforma noua de bucatar fiindca cea veche s-a deteriorat destul de mult din cauza anilor care au trecut peste ea.

A fost una destul de ieftina, nu am vrut sa iau ceva mai de calitate fiindca eram abia la inceput si nu mi se parea o investitie utila. A rezistat surprizator de bine, insa acum e momentul pentru una mai buna.

Cum habar nu aveam habar de ce criterii ar trebui sa tin cont pentru a face cea mai buna alegere m-am documentat putin si am gasit mai multe idei interesante despre cum sa cumperi cele mai bune camasi bucatari fara sa te coste chiar o avere.

Tine cont de materiale

Pe piata se folosesc in principal 3 tipuri de materiale pentru realizarea unor uniforme de munca.

Bumbacul se foloseste atunci cand temperatura in care este purtata uniforma este una destul de mare. Acesta este un material mai racoros decat celelalte, de aceea il recomand aici.

Naylonul sau poliesterul au exact calitatile opuse ale bumbacului: si-anume tin foarte bine de cald. Acestea sunt doua materiale ideal de purtat intr-un mediu mai friguros.

Alege-ti culoarea preferata

Vei fi surprins sa-ti dai seama cat de mult conteaza din punct de vedere al productivitatii sa iti placa nuanta in care esti imbracat. Majoritatea uniformelor Horeca sunt fabricate pe culorile negru, alb si albastru marin dar cu siguranta vei gasi si in alte variante daca vei cauta suficient de bine.

Mie, de exemplu, imi place ca ale mele echipamente horeca sa fie de un alb imaculat asa ca a fost foarte usor sa le gasesc, fiind foarte multe pe piata. Am vazut insa prin magazine si uniforme colorate rosu, galben sau verde.

Dupa parerea mea acestea sunt singurele doua criterii care conteaza cu adevarat atunci cand vorbim de alegerea unei uniforme. Daca materialul este de calitate iar culoarea si design-ul hainelor iti plac, ce ti-ai mai putea dori?

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus