Cum mi-am pierdut o zi intreaga in magazinul de mobila

Tocmai ce m-am mutat ”la casa mea” dupa o viata de stat in chirie. Obisnuit ca la fiecare mutare pe care am facut-o pana acum sa gasesc deja apartamentul mobilat in proportie de 90% si sa mai cumpar eu doar cateva chestii in plus, acum am avut un soc destul de mare, desi stiam despre ce e vorba, cand am vazut casa goala si stiind ca eu trebuie sa cumpar toata mobila.

Am impartit aceasta atributiune cu sotia, care cu siguranta se va descurca mult mai bine decat mine la mobilarea dormitorului si a sufrageriei. Am zis ca daca reusesc macar sa-mi organizez biroul e bine.

Cu biroul propriu-zis am rezolvat destul de usor. Am mers la raionul de birouri directoriale, l-am ales pe cel care mi-a placut cel mai mult, am facut masuratorile de rigoare sa ma asigur ca se potriveste in camera mea si l-am luat.

Odata ce am rezolvat cu masa de lucru, ca sa zic asa, a venit timpul pentru a face o alegere de la categoria de scaune manageriale. Imi trebuia un scaun mare, confortabil si de culoare neagra, sa se potriveasca cu biroul.

Tinand cont de cele cateva cerinte banale pe care le aveam de la scaunul de birou, e de la sine inteles ca l-am gasit imediat. Desi multitudinea de modele m-a pus un pic pe ganduri, m-am hotarat rapid.

In final a mai trebuit sa imi aleg si doua canapele pentru birou pe care sa mai stea prietenii care vin pe la mine, pe care sa stam cand ne uitam la TV sau ne jucam pe consola.

Am avut nevoie de doua canapele din cauza felului in care este construita camera pentru birou dar si a felului in care am decis eu sa-l amenajez.

Am luat canapelele cu modele diferite dar care totodata se potrivesc atat intre ele cat si cu restul mobilierului din birou si eu zic ca arata bine, tinand cont ca l-am facut eu si nu un designer profesionist.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus