Chicago, orasul de care te vei indragosti

Cer albastru, baseball, plaje, arta, stiinta si gogosi. Azi vom pleca in descoperirea unui oras mare situat in inima Americii, Chicago. Descopera ce poti face la Chicago si ce are orasul de oferit.

 • Observatorul John Hancock si Willis Tower Skydeck
  Ai doua posibilitati de a vedea orasul la inaltime. Conform ziarului local, Chicago Tribune, Observatorul John Hancock ofera cea mai buna panorama asupra orasului Chicago. O vizita multimedia, Sky Tour sau una in aer liber, Sky Walk este pusa la dispozitia turistilor. Mai ai posibilitatea de a urca pe Skydeck Chicago pentru a vedea lumea de pe o terasa mica din sticla.
 • Muzeul stiintei si al industriei
  Acest muzeu merita o vizita: urca la bordul unui Boeing 727 pentru simularea unui zbor, coboara intr-o mina in cadrul unei excursii extrem de realiste, intra intr-un submarin german capturat in timpul celui de-al doilea razboi mondial si admira robotii lucrand intr-o fabrica de jucarii.
 • White Sox si Chicago Cubs
  Traieste o experienta de baseball americana. Ai de ales intre doua echipe: Chicago White Sox, campionii mondiali sau Chicago Cubs. Incurajeaza echipa White Sox in partea de sud a orasului. In partea de nord, Chicago Cubs joaca pe stadionul istoric Wrigley Field, unul din cele mai vechi stadioane de baseball din tara.
 • Institutul de Arta din Chicago
  Al doilea cel mai mare muzeu din SUA adaposteste peste 300.000 de opere de arta printre care faimoasa American Gothic al lui Grant Wood si Nighthawks al lui Edward Hopper. Descopera una din cele mai remarcabile colectii impresioniste si post-impresioniste din lume.
 • Macy’s
  Vacanta fara shopping nu exista. Magazinul Macy’s situate pe State Street reprezinta o experienta unica. Unul din cele mai mari magazine din lume se intinde pe un cartier intreg si dispune de 10 etaje de articole de tot genul. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.
Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus