Cele mai impresionante orase din Asia

Odata cu sosirea primaverii dorinta de evadare si de calatorie revine, incepe sa isi faca simtita prezenta. Intrebarea este: unde vei calatori anul acesta?

Daca ai in vedere o destinatie mai indepartata, te sfatuim sa alegi Asia. Limba, hrana, muzica, obiceiuri, populatie primitoare… diferenta dintre cultura noastra si cultura asiatica te va surprinde cu siguranta. pentru a te inspira, am ales pentru tine cateva din cele mai impresionante orase din Asia.

  • Ispahan este fosta capitala a Persiei, actualmente un centru cultural major din Iran. Vei ramane impresionat de minunatele palate si moschei din oras (printre care cea mai mare din tara), de podurile acoperite dar si de Meidan Eman, una din cele mai mari piete din lume, ea insasi inconjurata de o serie de capodopere ale arhitecturii islamice.
  • Beijing, capitala Chinei, este fara indoiala unul din cele mai frumoase si mai impresionante orase din Asia. Viziteaza imprejurimile pietei Tian’anmen si impresionantul Oras Interzis cu cele 114 edificii ales sale inainte de a ramane surprins de modernitatea orasului.
  • Manilla. Filipine ofera panorame incredibile turistilor. Manilla, unul din cele mai frumoase orase din Filipine, este o capitala efervescenta in care fluxul oamenilor, al masinilor, luminilor nu pare sa se opreasca niciodata. Nu rata acest spectacol inainte de a te indrepta spre plaja.
  • Tokyo inseamna ciresi infloriti primavara, un stil special, specific japonezilor dar si magazine de lux din Ginza si cladiri cu arhitectura neobisnuita.
  • Seoul este un oras dotat cu o istorie milenara. Capitala Coreei de Sud ofera un melanj special de arhitectura moderna si traditionala. N Seoul Tower ofera o priveliste panoramica asupra orasului.
  • Singapore adaposteste monumente colorate, futuriste. Marina Bay si gradinile By The Bay reprezinta principala atractie a orasului dar si Supertree Grove, arbori cu inaltimi cuprinse intre 25-50 metri inaltime, simbolurile insulei. Nu rata autenticitatea cartierelor chinezesti, indiene si arabe.
Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus