Cele mai importante elemente în crearea unui blog

O alta problema pe care majoritatea bloggerilor incepatori o au, consta in elementele pe care blogul lor trebuie sa le contina, indiferent de nisa sa. Aceste elemente, pentru cititiorii sai sunt foarte importante, usurinta de navigare si de citire a articolelor de pe blog fiind marita considerabil si din acest motiv nu ar trebui sa existe blog fara ca acesta sa nu le aiba incluse, cel putin nu unul pe care utilizatorii internetului sa poata naviga.

Aceste elemente in mod ciudat, sunt foarte usor de integrat intr-un blog si de aceea, va trebui sa profiti de acest lucru, deoarece pe termen lung vei avea doar de castigat, indiferent ce intelegi prin acest termen. Si ca sa nu o mai lungim si iti pierdem atentia, iti voi explica de ce ar trebui sa le pui si tu pe blogul tau cu precizare la numele lor si la tot ceea ce reprezinta ele.

Elementele importante pentru un blog

Pagina de contact, reprezinta unul dintre aceste elemente. Pare o banalitate la prima vedere, insa nu e chiar asa, deoarece absolut toate colaborarile vin de pe aceasta pagina iar daca nu o ai, pur si simplu nimeni nu te poate contacta. Aceasta pagina, poate fi creata foarte usor si va mai trebui integrata in meniul principal, acolo unde se afla si celelalte pagini ale blogului. La nivelul sau, poti crea un script de trimitere a mailurilor direct de pe site-ul tau, sau printr-un mesaj, poti sa iti lasi acolo adresa pe care poti fi contactat.

Comentariile de pe blog, in nici un caz nu trebuie dezactivate. Chiar daca pe anumite site-uri acestea nu sunt active, este unul dintre cele mai comode si usoare metode prin care poti interactiona cu cititorii tai, deoarece metoda care este chiar recomandata de toti programatorii ca fiind foarte comoda de activat si intretinut. Ca urmare, daca nu le vei da ocazia sa isi exprima punctul de vedere, atunci este foarte posibil sa ii pierzi. Nici nu mai conteaza daca vei activa pluginul pentru facebook sau le vei da sansa sa comenteze direct cu profilul lor personal direct pe blog, deoarece important este sa fie active si doar unul dintre ele.

Pagina cu informatii despre tine, face si ea parte din aceasta lista. Nu uita ca una dintre activitatile cititorilor de pe un blog consta in cautarea informatiilor despre persoana care il detine. Si de aceea, aici ar trebui sa adaugi informatiile pe care tu le consideri importante alaturi de o poza cu tine, special pentru a mari credibilitatea blogului tau, intr-o masura cat mai mare, lucru care se si intampla daca vei face asta.

Trecem la partea de socializare, unde ai nevoie ca in partea dreapta a blogului sa iti atasezi conturile de pe retelele sociale. Bineinteles, doar cele mai importante, pentru ca cititorii tai sa te poata urmari si acolo. O buna parte din ei vor incerca sa te contacteze si pe aceste site-uri si de aceea, este chiar recomandat sa le ai atasate blogului.

Iar modul prin care poti sa-ti cresti credibilitatea blogului, este sa adaugi cateva linkuri de la blogurile pe care le citesti. In felul acesta, cine va intra pe blogul tau, isi va dea seama ca defapt faci parte din blogosfera, iar sansele sa mai revina pe blogul tau sunt mult mai mari.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus