Ce poti vizita in Mexic?

Mexicul este o destinatie mai putin cunoscuta de turisti insa care are multe de oferit calatorilor curiosi care sunt in cautare de un sejur relaxant si cultural totodata. Cine nu viseaza sa descopere culturi milenare, sa profite de un climat tropical bland, sa se balaceasca intr-o apa de culoarea turcoaz la o temperatura de 30 de grade in inima naturii, sa se joace de-a aventurierii si sa observe animalele in mediul lor natural (maimute, jaguari, flamingo roz si multe altele)?

Mexicul este o tara de o bogatie naturala incredibila, un pamant al contrastelor, situat intre oceanul Pacific si Atlantic, cu o identitate culturala puternica, formata de-a lungul secolelor.

  • Guanajuato, un oras colonial colorat. Guanajuato este inscris in patrimoniul mondial Unesco inca din anul 1988. Oras colonial fascinant dar si leaganul independentei tarii, o calatorie la Guanajuato inseamna descoperirea inimii tarii cu lotul sau de traditii si specialitati locale. An de an, la Guanajuato se organizeaza Festivalul International Cervantiono consacrat artelor pe scena.
  • Yelapa, mic sat de pescari. Pe coasta Pacificului, in apropiere de celebra statiune balneara mexicana Puerto Vallarta, Yelapa, o mica comunitate de pescari este un veritabil colt de rai. La Yelapa localnicii inca folosesc caii pentru a se deplasa fiind departe de frenezia lumii moderne.
  • Xochimilco pentru folclor. La mai putin de o ora distanta de centrul capitalei Xochimilco reprezinta excursia perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze. Regiunea este considerata un fel de Venetie a Mexicului. O excursie cu vaporul reprezinta modalitatea ideala de a descoperi regiunea dar si specialitatile locale oferite de comerciantii plutitori.
  • Tulum pentru plajele sale paradisiace. Tulum a stiut sa isi pastreze latura traditionala si sa scape de turismul de masa. Tulum a fost la origine un sat de pescari al carei plaje paradisiace sunt cunoscute actualmente in lumea intreaga. Tulum a fost si un centru strategic pentru comertul peninsula inainte de colonizarea spaniola. Grandios este cel mai potrivit cuvant pentru a-l descrie.
Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus