Ce filme de Crăciun urmărim pe Netflix?

Platforma de streaming ne scufunda in atmosfera de Craciun prin intermediul a cinci filme noi de Craciun insa nu neglijeaza nici filmele clasice.

Filme Netflix originale de Craciun.

A Christmas Prince : The Royal Wedding. Aceste film extrem de asteptat de un numar mare de persoane este urmarea fimului A Christmas Prince lansat in noiembrie 2017. Amber, o tanara jurnalista americana si Printul Richard de Aldovia se indragostesc nebuneste unul de altul. In aceasta urmare, comandata de Netflix, cuplul isi organizeaza casatoria. Si, ca de obicei, nimic nu se intampla conform planului.

The Holiday Calendar. Un bunic ii ofera nepoatei sale, o fotografa talentata, un vechi calendar de Advent care se pare ca prevede viitorul. Eroina, interpretata de Kat Graham ar putea gasi in cele din urma iubirea mult dorita.

Christmas Chronicles. Aceasta comedie de Craciun, produsa de Chris Columbus, este ideala pentru intreaga familie. Doi copii tocmai au reusit sa il surprinda pe Mos Craciun pe camera, interpretat de Kurt Russell, insa nu fac decat sa provoace o catastrofa care pune Craciunul in pericol – ii strica sania din greseala si toate cadourile se ratacesc.

Filmele clasice disponibile pe Netflix de Craciun.

Happy New Year. Sarah Paulson, Halle Berry, Robert de Niro, Ashton Kutsher, Sarah Jessica Parker… si lista este lunga. Acest film cu un casting de patru stele ne spune povestea unor cupluri si celebritati din New-York, peripetiile de care au parte de Anul Nou.

The Grinch. In versiunea din anul 2000, jucat de Jim Carrey, Grinch este un personaj oribil, un ticalos fara inima. Un singuratic si un acru care are o singura dorinta, aceea de a anula Craciunul. Planifica decis sa ii lase pe locuitorii din Whoville fara aceasta sarbatoare. Dar o fetita, Cindy Lou, va face tot posibilul sa il impiedice sa faca acest lucru…

Cosmarul dinaintea Craciunului. Jack Skellington locuieste in orasul Halloween. Fiecare zi si-o consacra organizarii acestei sarbatori preferate. Dar, decidand sa plece din oras, descopera orasul Craciunului si decide sa ramana pentru o perioada aici. Nu a fost o idee deloc buna deoarece va reusi sa sperie multe persoane…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *