Seriale

Câteva lucruri care se întâmplă mereu în serialul Friends

Serialul „Friends” este un serial cult si emblematic pentru foarte multi dintre noi. Episoadele sale sunt privite chiar si in zilele noastre, chiar si de catre cei mai tineri. In plus, fanii impatimiti ai serialului stiu unele episoade sau replici pe de rost.

Dar sunt unele lucruri care se intampla mereu in serial, in cele 10 sezoane ale sale.

Ross se plange. Inca din primul episod, imaginea lui Ross este cea a unui barbat deprimat care se plange de divortul sau si de mariajul sau ratat deci. Pe moment sau in acel moment, il putem intelege. Dar fratele lui Monica va petrece majoritatea timpului, in cele 10 sezoane facand asta, plangandu-se de orice si de nimic. Salutul sau „Hi” trist a devenit cult dar acest lucru nu este unul pozitiv pentru el.

Joey mananca sau vorbeste despre mancarea nesanatoasa. Favoritele sale sunt sandvisurile, clar. Dar nu numai. Tot ce se gaseste in frigiderul Monicai este delicios. La toatele mesele de Ziua Recunostintei putem fi siguri ca il vom regasi la masa chiar si atunci cand toti ceilalti prieteni ai sai au terminat sau sunt ocupati cu altceva.

Chandler face misto de unul dintre prietenii sai. Regele glumelor cauta orice ocazie pentru a face misto de prietenii sai si cel mai adesea acest lucru se intoarce impotriva sa. Uneori chiar ne intrebam daca este in stare sa aiba o discutie serioasa…

Phoebe spune o poveste pe care doar ea o intelege. Uneori, ne vine destul de greu sa o intelegem pe Phoebe si se pare ca nu suntem singurii. Mereu i se intampla lucruri ciudate- isi prinde degetul intr-o doza de suc, mama sa care se reincarneaza intr-o pisica… dar nici macar prietenii sai nu inteleg nimic din ceea ce povesteste si nici din cantecele pe care le canta. Dar o iubim pentru nebunia si excentricitatea sa.

Rachel il ignora pe Gunther. Bietul Gunther…. Face orice sau aproape orice pentru ca Rachel sa il remarce intr-un fel. Plateste chiar o avere pentru a-i cumpara o pisica… dar pentru ea, el este patronul de la Central Perk si atat.

Prietenii sunt la Central Perk. Si ne-ar placea sa fim alaturi de ei in orice moment. Un loc foarte cult pe care fanii il vor pastra mereu in inima lor.

Exista mereu probleme in cuplu. Personajele au mereu probleme in relatiile lor. Dar oare nu avem cu totii si in viata reala?

One thought on “Câteva lucruri care se întâmplă mereu în serialul Friends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *