Care sunt superalimentele pe care trebuie sa mizezi in 2017?

Secrete in materie de frumusete, de sanatate si de forma, superalimentele sunt mici bombe de energie, foarte concentrate in nutrienti care au grija de sistemul imunitar si nu numai. Alimente naturale care sunt la fel de benefice daca stii cum sa le folosesti.

Care sunt deci superalimentele pe care ar trebui sa mizezi in 2017 pentru a fi in forma?

  • Moringa. Frunzele acestui arbore tropical sunt pline de potasiu, de proteine, calciu, fier, vitaminele C si A… si mai ales, moringa este antidiabetica, digestiva, vermifuga si antiseptica.
  • Acai. Deliciosul fruct al unui palmier din Amazonia, acai este cel care vine cu virtutile sale energizante si regeneratoare, fiind o veritabila bomba de antioxidanti care participa la vitalitatea si la buna functionare a organismului.
  • Kelp. O alga bruna gigantica, kelp vine din marile reci si furnizeaza un nivel incredibil de iod, de proteine, de minerale, de antioxidanti, de zinc si de enzime. Adica cea mai buna alegere pentru un plus de energie.
  • Aquayamanata. Iata un mic fruct acidulat plin de nutrienti si de vitamine. Este o rezerva minunata de antioxidanti cu efecte recunoscute si minunate asupra digestiei. In plus, poate trata iritatiile si nivelul de zahar din sange.
  • Spirulina. Foarte bogata in proteine, spirulina este foarte bogata si in minerale, vitamine, fibre si oligoelemente, o micro-alga albastra care ar trebui sa se consume in mod regulat pentru un plus de vitalitate.
  • Longan. Este un fruct de marimea unei prune care seamana cu litchi. Sub pielea sa galbuie se ascunde o pulpa translucida ca de para sau de struguri. Botezat ochiul dragonului in Asia, acest fruct este foarte bogat in vitamina C, potasiu, magneziu, fosfor si cupru, este un minunat tonic si digestiv.
  • Porumbul mov. Originar din Peru, porumbul mov are proprietati antioxidante minunate. Faina de porumb mov se poate amesteca cu cea de hrisca pentru cele mai delicioase preparate.
Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus