Care sunt cele mai bune alimente alcaline?

Toate vedetele sunt innebunite dupa acest regim alimentar si nu vor sa mai auda vreodata de altceva. Despre ce este vorba? Despre regimul alcalin. Regimul alcalin sau “alcalin eating” este cel care ti se potriveste si tie in cazul in care ai parul tern si tenul lipsit de luminozitate. Aceste probleme sunt cauzate de aciditatea din corp.

Consumand alimente alcaline, vei reusi sa scapi de aciditate dar si de o multime de alte probleme de sanatate. Iata care sunt cele mai bune alimente alcaline care iti pot face bine.

Migdalele – Fructele uscate sunt foarte benefice pentru organism. Atunci cand vrei sa rontai ceva, mai bine te indrepti inspre migdale decat inspre ciocolata. Pe langa faptul ca sunt foarte bogate in vitamine, migdalele sunt cea mai buna alegere pentru sanatate. Migdalele sunt delicioase la micul dejun alaturi de cereale si de stafide. Laptele de migdale este si el foarte benefic.

Lamaia – Trebuie sa stii ca un aliment acidifiant nu trebuie sa aiba neaparat un gust acid. Ba din contra. Lamaia este foarte eficienta atunci cand vorbim despre regasirea echilibrului. Nimic nu se compara cu apa cu lamaie bauta pe stomacul gol sau cu sucul de lamaie si menta pentru a-ti regasi tonusul.

Spanacul – Popeye nu manca degeaba atata spanac. Aceasta leguma verde este foarte bogata in fier si este cea care poate sa stimuleze foarte bine organismul.

Cartofii dulci – In fata unei alimentatii acidifiante, riscurile de boli cardiovasculare sunt foarte ridicate. Regimul “alcalin eating” este cea mai buna idee pentru a lupta contra osteoporozei. Cartofii dulci sunt foarte bogati in vitaminele A si B, in cupru si magneziu. Sunt o veritabila sursa de energie.

Andivele – Pentru a resimti din plin efectele alimentelor alcaline, cel mai bine ar fi sa le consumi crude. Andivele sunt ideale in tot felul de salate.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus