Aparatură profesională pentru un salon de manichiura

Alegerea aparaturii profesionale pentru un salon de manichiura-pedichiura nu este intotdeauna usoara. Exista o varietate de produse cu functii atractive si este dificil sa te hotarasti asupra unora care sa se potriveasca exact nevoilor tale. Daca tii cont de cateva criterii simple, iti va fi mult mai usor sa faci alegerea potrivita.

Alege-ti aparatura profesionala in functie de timpul de utilizare

Cel mai bun mod de a alege aparatura profesionala pentru salonul tau de manichiura-pedichiura este cunoasterea timpului de utilizare a acesteia. Daca faceti manichiura la 10 cliente pe luna, atunci va puteti orienta catre aparatura destinata uzului personal. Spre exemplu, daca lucrati cu precadere cu pudrele acrylice si folositi lampa doar pentru a usca gelul de luciu, atunci este potrivita o lampa cu 1 sau 2 tuburi UV.

Atunci cand realizati unghii construite cu gel si pictati modele de unghii cu gel, aveti nevoie de o lampa UV profesionala bine echipata, cu care sa lucrati eficient in fiecare zi. Din fericire, magazinul online Nailsup.ro va ofera lampe UV si cu LED, perfecte atat pentru uz personal, cat si profesional, la preturi avantajoase.

Alegerea aparaturii in functie de numarul de cliente si timpul de lucru este valabila nu doar in cazul lampilor UV pentru unghii, cat si a frezelor electrice. Daca aveti nevoie de aparate de slefuit pentru uz personal, care sa reziste pentru a face o manichiura pe zi, pentru a indeparta gelul sau pentru a subtia unghia, nu este nevoie sa investiti bani in aparate scumpe, de o calitate mai inalta.

Atunci cand aveti nevoie de o freza cu o capacitate mai mare, cu un numar mai mare de rotatii, puteti opta pentru una profesionala, perfecta pentru utilizari repetate. O freza electrica profesionala va ofera posibilitatea de a lucra cu precizie, fiind totodata silentioasa si cu un design atractiv. Nailsup.ro ofera freze electrice pentru un personal si profesional, deopotriva.

Un alt aparat pentru manichiura de care veti avea nevoie intr-un salon este un sterilizator, deosebit de important pentru a mentine in conditii de igiena instrumentarul de manichiura si pedichiura. In functie de necesitatile tale, poti opta pentru un sterilizator cu o capacitate mai mica sau unul cu o capacitate mai mare, ambele tipuri putand fi achizitionate de pe magazinul online Nailsup.ro.

NailsUp.ro – magazinul online care va ofera aparatura potrivita pentru orice salon de mani-pedi

Indiferent de numarul de clienti ai salonului tau, la Nailsup gasesti aparatura de care ai nevoie, fie ca este pentru un numar mai mic de utilizari, fie pentru un numar mare de manichiuri si pedichiuri realizate zilnic.

Aparatura profesionala oferita de Nailsup poate fi exact ceea ce cauti pentru a-ti echipa salonul cu tot ce ai nevoie, astfel incat sa poti realiza cu usurinta cele mai frumoase unghii si sa iti multumesti clientele de fiecare data. Bunele alegeri pe care le vei face se vor vedea in zambetele pline de multumire ale clientelor tale, care vor pleca din salonul tau fericite si mandre de unghii perfecte.

Articole create 88

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus