Seriale

Actori cu multiple roluri intr-un singur serial

Atunci cand actorii sau actritele aleg sa joace nu unul ci doua sau chiar trei personaje in acelasi serial, lucrurile incep sa devina foarte interesante, uneori.

Iata cateva exemple in acest articol

Elisabeth Gillies, Dynasty. Pe langa faptul ca joaca cel mai important rol, cel al lui Fallon Carington in serialul reboot, Elisabeth Gillies, a mai avut in serial, rolul mamei sale, Alexis Carrington, timp de 3 episoade. Pentru a explica aceasta schimbare „la fata”, scenaristii au avut drept pretext o grea si indelungata operatie estetica dupa ce a suferit niste arsuri serioase.

Paul Rudd, Living With Yourself. Paul Rudd a revenit in forta in lumea serialelor datorita acestui serial din anul 2019. In aceasta productie originala, Netflix, acesta are rolul lui Miles Elliot si a clonei sale. Dupa ce a avut parte de un tratament cam ciudat intr-un spa la fel de ciudat, eroul nostru intelege ca a fost inlocuit cu o versiune a sa proprie, mult mai buna insa.

Eliza Taylor, The 100. Dupa cinci sezoane petrecute in pielea lui Clarke Griffin, Elizabeth Taylor a acceptat provocarea de a juca in acest serial un alt personaj. Este vorba despre Josephine Lightbourne. Prezenta in 3 episoade, aceasta se lupta cu Clarke pentru a prelua controlul asupra corpului sau.

James Franco, The Deuce. In acest serial, James Franco are rolul unor frati gemeni – unul este barman si celalalt este un jucator compulsiv. Ambii trebuie insa sa infrunte mafia care se afla in Times Square, in New York-ul anilor 70-80.

Tricia Helfer, Lucifer. Dupa ce si-a imprumutat trasaturile lui Number Six si diferitelor sale copii din Battlestar Galactica, Tricia Helfer a reluat experienta si in serialul Lucifer. Mai intai are aici rolul zeitei creatiei care ia in posesie corpul lui Charlotte Richards. Si ca urmare a plecarii mamei lui Lucifer, actrita reia rolul lui Charlotte care revine la viata.

Tobias Menzies, Outlander. In Outlander, Tobias Menzies are rolul lui Frank Randall, sotul lui Claire, dar si al stramosului sau diabolic, Jonathan Black Jack Randall. Doua roluri foarte diferite unul de altul.

Barclay Hope, Riverdale. Actorul are mai intaii rolul lui Cliff Blossom, tatal lui Cheryl si Jason in primul sezon al serialului. Dupa moartea personajului sau, acesta revine sub trasaturile lui Claudius Blossom. Adica fratele geaman si ascuns pana atunci.

Patton Oswalt, Agents of SHIELD. Patton Oswalt a dat viata a numai putin de patru frati in acest serial. Este vorba despre Eric, Billy, Sam si Thurston. Se crede despre ei ca sunt roboti, dar in realitate sunt doar cvadrupleti.

Dylan O ‘Brien, Teen Wolf. Alter ego-ul cel malefic al lui Stiles, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Void este cel mai fermecator malefic din sezonul 3, cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *